Luc Verhoeven, geboren op 23 december 1959 in Wilrijk.   Luc volgde kunstonderwijs hogere graad toneelacademie onder de leiding van Herbert Flack en studeerde er in 1995 af met de grootste onderscheiding

Je kent hem ongetwijfeld van tv ; Drie mannen onder één dak, Familie, Bompa, Wittekerke, Nonkel Jef, Crimi Clowns, Fair Trade en nog zoveel meer… .

Tegenwoordig maakt hij deel uit van de Sven De Ridder Company toneelgroep waar ik hem twee keer zag spelen. Telkens vond ik hem de leukste uit het hele gezelschap.

Na hun optreden komen de acteurs van het toneelgezelschap naar de bar waar iedereen een babbeltje kan beginnen met hen. Daar leerde ik Luc kennen.

Enkele weken later was Luc in de nieuwe fotostudio te Mechelen waar ik werk voor een update van zijn profielfoto’s.

Aangezien we elkander al kenden was er al een band en liep de fotoshoot heel vlotjes.  Bij mensen die ik niet ken bouw ik eerst een band op door een praatje te maken en vragen te stellen op een plezante manier.  Zo breek je het ijs en kan je je model laten ontspannen.

De interactie met Luc was dan ook heel leuk, Luc is een warme, vriendelijke en grappige acteur die je momenteel in het toneelstuk Minerva veur altijd kan gaan bekijken, ik ben geweest en het was het leukste stuk dat ik al heb gezien.

https://www.fakkeltheater.be/voorstellingen/minerva-veur-altijd

Nog een tip voor de single vrouwen…  Luc is nog vrijgezel 😉

Voila, tot zover de fotoshoot met Luc Verhoeven

Tot de volgende klik !

 

 

 

 

 

portretfotograaf Mechelen Stef Boey
Stef Boey

Professioneel fotograaf Antwerpen, Mechelen, Brussel Gent