fotograaf Stef Boey Antwerpen Mechelen Brussel
  • relaxte sfeer
  • een plezierige ervaring
  • boost voor je zelfvertrouwen

Laat de beste versie van jezelf zien

Ik ben Stef, een gepassioneerde fotograaf met een unieke aanpak die verder gaat dan het maken van prachtige beelden. Mijn sterkste punten? Ik heb een natuurlijk talent om mensen snel op hun gemak te stellen, waardoor ze zich vrij en ontspannen voelen tijdens de fotoshoot. Dit doe ik door op een persoonlijke manier te werken en ervoor te zorgen dat elke shoot een plezierige ervaring wordt.

Mijn klanten beschrijven mijn sessies in hun Google reviews als meer dan alleen een fotoshoot. Ze noemen het een geweldige ervaring, compleet met een drankje, hun favoriete muziek en een heel relaxte sfeer. Het is deze ontspannen en gezellige setting die ervoor zorgt dat mijn klanten hun ware zelf kunnen laten zien, wat resulteert in authentieke en mooie foto’s.

Maar mijn werk stopt niet bij het maken van foto’s. Ik streef ernaar om mensen een boost in zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld te geven. Door mijn lens zie ik de schoonheid en kracht in ieder individu, en het is mijn missie om die vast te leggen en te delen. Of het nu gaat om portretten, familie- of zakelijke fotoshoots, ik ben er trots op dat mijn foto’s mensen laten stralen en hen herinneren aan hun eigen waarde.

Sinds 1 april 2012 en nog steeds met veel passie.

we leggen een mooie herinnering vast

Stef Boey Fotografie in de media
Interview Studio Plus op RTV
Reportage TV Mechelen fototentoonstelling

Hoe ga ik te werk?

Je vraagt je vast af hoe zo’n fotoshoot eraan toe gaat. Of hoe ik je volledig relax maak om tot de beste foto’s te komen? Dan geef ik je graag al een voorproefje via een “blik achter de schermen”. Klik op het filmpje en bekijk hoe een fotoshoot verloopt en hoe ik je coach voor de beste foto’s.

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen? Heb je een vraag over mijn shoots of de tarieven?