fotograaf Stef Boey Antwerpen Mechelen Brussel
  • passie & ervaring
  • Geen stress of zenuwen
  • Jouw foto's snel aangeleverd in topkwaliteit

Laat de beste versie van jezelf zien

Ik ben Stef Boey en fotografie is mijn passie.  Sedert 1 april 2012 ben ik  professioneel fotograaf.  Mijn specialisme is portretfotografie en hierbij is emotie cruciaal. Er is niets mooier dan een persoon vastleggen in een bepaald gevoel of een oprechte emotie met de juiste belichting. De klik met een klant is dan ook even belangrijk dan de klik van de camera.

Mijn opleiding als fotograaf kreeg ik bij Syntra Mechelen waar ik in een korte basiscursus leerde om manueel te fotograferen.  Anderhalf jaar later was ik degene die deze cursus zou geven bij Syntra.  Ondertussen zijn we ruim tien jaar verder en is de passie nog even groot. Sinds meerdere jaren geef ik nog enkel privé workshops, heb ik honderden mensen gefotografeerd, heb ik zowel nationaal als internationaal tentoongesteld, en heb ik meerdere prijzen gewonnen.  Het mooiste is echter dat ik vaak van klanten hoor dat ze mede dankzij mijn foto’s op auditie mochten gaan, op sollicitatie voor een job, beter overkomen bij hun potentiële klanten op hun website…

En daar doe ik het uiteindelijk voor,  zeer tevreden klanten die mede dankzij mijn foto’s hun doel behalen.

Hier kan je alle Google reviews vinden en te weten komen wat de mensen van hun ervaring bij mij vonden.

In mijn fotostudio stel ik iedereen op zijn gemak. Ik laat je lachen en zorg dat je de camera vergeet. Dankzij coaching en professionele belichting kom je volledig tot je recht. Ook als je vindt dat je nooit mooi op een foto staat, Ik verras je met de beste versie van jezelf !

Voorbereiding is de sleutel tot succes. Daarom bel ik je voor de fotoshoot even om exact te weten wat voor foto’s jij nodig hebt. Met een moodboard bepaal ik de gewenste stijl en sfeer. Zo garandeer ik je het perfecte plaatje. En het resultaat kun je razendsnel bewonderen, want onafgewerkte beelden ontvang je al binnen 24 uur.

Tot snel.

we leggen een mooie herinnering vast

Stef Boey Fotografie in de media
Interview Studio Plus op RTV
Reportage TV Mechelen fototentoonstelling

Hoe ga ik te werk?

Je vraagt je vast af hoe zo’n fotoshoot eraan toe gaat. Of hoe ik je volledig los maak om tot de beste foto’s te komen? Dan geef ik je graag al een voorproefje via een “blik achter de schermen”. Klik op het filmpje en bekijk hoe een shoot verloopt en hoe ik je coach voor de beste foto’s.

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen? Heb je een vraag over mijn shoots of de tarieven?