portretfotograaf Mechelen Stef Boey
  • Tonnen passie & ervaring
  • Geen stress of zenuwen maar plezier
  • Jouw foto's snel aangeleverd in topkwaliteit

Laat de beste versie van jezelf zien

Mooie momenten moet je koesteren. Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan, want we zijn al zo druk bezig. Gun jij jezelf de tijd om stil te staan bij wat je hebt? Maak nú de herinneringen die je later wilt hebben.

Ik ben Stef Boey en fotografie is mijn passie. Foto’s zijn ten slotte herinneringen van het leven. Mijn specialisme is portretfotografie en hierbij is emotie cruciaal. Er is niets mooier dan een persoon vastleggen in een prachtig gevoel of een oprechte emotie met de juiste belichting. De klik met een klant is dan ook even belangrijk dan de klik van de camera.

In mijn fotostudio stel ik iedereen op zijn gemak. Ik laat je lachen en zorg dat je de camera vergeet. Dankzij professionele belichting kom je volledig tot je recht. Ook als je vindt dat je nooit mooi op een foto staat, Ik verras je met de beste versie van jezelf !

Voorbereiding is de sleutel tot succes. Daarom bel ik je voor de fotosessie, of spreken we af voor een drankje. Met een moodboard bepalen we de gewenste stijl en sfeer. Zo garandeer ik je het perfecte plaatje. En het resultaat kun je razendsnel bewonderen, want onafgewerkte beelden ontvang je al binnen 48 uur.

“Herinneringen zijn onuitwisbaar. Zullen we samen mooie herinneringen maken?”

we leggen een mooie herinnering vast

Stef Boey Fotografie in de media
Interview Studio Plus op RTV
Reportage TV Mechelen fototentoonstelling

Hoe ga ik te werk?

Je vraagt je vast af hoe zo’n fotoshoot eraan toe gaat. Of hoe ik je volledig los maak om tot de beste foto’s te komen? Dan geef ik je graag al een voorproefje via een “blik achter de schermen”. Klik op het filmpje en bekijk hoe een shoot verloopt en hoe ik je coach voor de beste foto’s.

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen? Heb je een vraag over mijn shoots of de tarieven?