Portretfotografie

Gezellige sfeer
Geen ongemakkelijke situaties maar een leuke en vlotte fotoshoot
Jong en oud
Van 7 tot 77 jaar. Een knap resultaat, ongeacht de leeftijd.
Onvergetelijke herinnering
Een fotoshoot bij Stef Boey is een onvergetelijke ervaring met jouw mooiste foto's inbegrepen

30 min. shoot / 3 foto’s / 150,-

60 min. shoot / 5 foto’s / 225,-

Presenteer de beste versie van jezelf

Een geslaagde portretfoto is meer dan een mooi plaatje. Met portretfoto’s van Stef Boey vertel jij jouw verhaal en presenteer je de beste versie van jezelf.

Iedereen kan fotograferen. Maar er zijn maar weinig echte fotografen. Een professionele portretfoto voldoet aan je doelen en wensen, is haarscherp en laat je zien zoals je echt bent. Bezuinig je op fotografie, dan kom je minder goed over. Dat is een gemiste kans, want een eerste indruk kun je maar een keer maken.

Ik ben Stef Boey en ik maak portretfoto’s waarmee jij je doelen bereikt. Of je de portretfoto’s nu persoonlijk of zakelijk gebruikt, ik laat je zien zoals je werkelijk bent. En vertel met beeld, kleur en compositie jouw unieke verhaal.

Portretfotografie in Mechelen en Antwerpen met de juiste klik

Bij geslaagde portretfotografie is niet enkel techniek van belang. Jouw klik met mij is veel belangrijker dan de klik van het fototoestel. Daarom neem ik uitgebreid de tijd voor je, laat ik je lachen en creëer ik een ontspannen sfeer. Je voelt je zo op je gemak dat je het fototoestel helemaal vergeet.

Wist je dat onze hersenen voor 90% procent visueel werken? En we beelden 600.000 keer sneller opslaan dan tekst? Met krachtige portretfoto’s val je sneller op en onderscheid je je. Dat maakt portretfotografie extra interessant voor zakelijk gebruik. Presenteer jezelf krachtig via social media. Laat je sollicitatiebrief extra opvallen. Of wek vertrouwen bij toekomstige en nieuwe klanten.

Laat je van je mooiste kant zien

Iedereen is mooi op zijn of haar unieke manier. Ik haal jouw schoonheid naar boven en leg het vast op de gevoelige plaat. Met de juiste camerastandpunten, belichtingen en composities toon jij je op je mooist. Maak nu een afspraak en beloon jezelf met herinneringen voor het leven.

30 min. shoot / 3 foto’s / 150,-

60 min. shoot / 5 foto’s / 225,-

×