Cityshoot Mechelen

Cityshoot Mechelen

Uniek in België 

in samenwerking met Visit Mechelen 

 

Ik stel je graag een nieuw en uniek concept voor: een verrassende cityshoot in Mechelen. Een toeristische rondleiding langsheen de mooiste plekjes van Mechelen met uiteraard ook vele fotomomenten.

 

Ontdek Mechelen op een unieke manier met Cityshoot Mechelen! Dit toeristische evenement combineert een ontspannen wandeling met een fotoshoot langs de meest iconische toeristische plekken in het oude stadscentrum.

Cityshoot Mechelen is niet alleen voor toeristen, maar ook voor de trotse inwoners van Mechelen. Het is een geweldige gelegenheid om de stad op een nieuwe manier te ervaren en te delen met anderen,

Tijdens de Cityshoot kom je langs adembenemende bezienswaardigheden zoals de prachtige Sint-Romboutskathedraal, de bruisende Grote Markt en de charmante grachten. Onderweg vertel ik boeiende verhalen en weetjes over de geschiedenis en cultuur van Mechelen.

Of je nu een toerist bent die voor het eerst de stad verkent of een inwoner die zijn eigen stad opnieuw wil ontdekken, Cityshoot Mechelen belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Dus  doe mee aan deze bijzondere fotoshoot/wandeling door het historische Mechelen!

Dynamisch & verrassend
Maak op een leuke manier kennis met Mechelen
Een unieke activiteit
Combineer je fotoshoot met een toffe stadswandeling
Onvergetelijke herinnering
Een fotoshoot bij Stef Boey is een onvergetelijke ervaring met je beste foto's inbegrepen

Een originele activiteit met leuke & levendige foto’s

Cityshoot in het magnifieke Mechelen

Alleen, met vrienden of je familie.

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen? Heb je een vraag over mijn shoots of de tarieven?