Workshops

Privé workshop Coaching en Belichting

Voor deze workshop “Coaching en belichting” spreken we af in de studio te  Mechelen en bekijken we belichtingstechnieken voor portretfotografie én leer ik je hoe je moet omgaan met je model waardoor je het beste uit je fotoshoot kan halen.

Vele mensen bezitten voldoende kennis om een portret te maken dat technisch helemaal in orde is. Vaak ontbreekt in zo een portretfoto echter de nodige uitstraling en emotie omdat je simpelweg hebt onderschat hoe moeilijk het kan zijn om tegen je model te praten en gerust te stellen.

Net daarin maak ik het verschil met vele fotografen, ik slaag er snel in om iemand gerust te stellen, te onstressen, zeg maar en hen een leuke ervaring en sterke portretfoto’s te bezorgen.

In deze privé workshop “Coaching en belichting”” leer ik je alle tips en trucs om je model te coachen zodat jullie samen de beste foto’s kunnen maken.

Tijdens de workshop is er een onervaren model aanwezig die jij gaat coachen met mijn hulp en aanwijzigingen  Zo leer je wat je wel en niet zegt tegen je onderwerp, hoe je ze coacht, ze aan het lachen brengt…  Kortom, hoe jij ook sterke portretten met karakter en emotie kan maken door middel van een uitstekende samenwerking met je onderwerp

Welk diafragma gebuik je best en wat is het verschil met andere diafgramas. Wat is een grid en hoe gebruik je het ? Dit en veel meer kom  je te weten tijdens deze workshop.

Als bonus mag je ook nog eens een professionele fotoshoot bijwonen zo kan je ervaren hoe dit in zijn werk gaat !

Wat heb je nodig voor deze workshop ? Een eigen camera en je fotografeert niet meer op automatische stand.

 

De workshop is privé en op afspraak.

  • Prijs: 200€ (242€ inclusief btw)
  • Locatie: 2800 Mechelen, Olivetenvest
  • Duur: +- 2u
sven de ridder antwerpen fotoshootfotograaf stef boey

Data & inschrijven

voor een leuke workshop boordevol tips & tricks

Voor meer info kan je me altijd contacteren via stef@stefboey.be  en 0494662299.

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen? Heb je een vraag over mijn shoots of de tarieven?