Huwelijksfotografie

A la carte
Enkel de receptie of een hele trouwreportage? Aan jullie de keuze.
Een zorgeloze dag
Geen zorgen! De foto's zullen even hard stralen als jullie.
Unieke herinneringen
Herbeleef jullie mooiste dag telkens opnieuw

Prachtige foto’s van jullie mooiste momenten

Huwelijksfotograaf Mechelen: de beste investering in jezelf

Trouwfoto’s zijn onbetaalbaar. Vereeuwig de mooiste dag van je leven met foto’s van huwelijksfotograaf Stef Boey. Daar heb je een leven lang plezier van.

Waarom zou je veel geld betalen voor een huwelijksfotograaf als je het ook zelf kunt doen? Denk je er net zo over, dan ben je niet de eerste. En evenmin de laatste die daar spijt van krijgt. Want stel je eens voor dat de foto’s van jullie trouwdag tegenvallen? Of zelfs mislukken? Het zou niet de eerste keer zijn.

Trouwfoto’s zijn een blijvende herinnering aan de mooiste dag van je leven. De bruidstaart eet je op en bloemen verwelken. Maar trouwfoto’s zijn voor altijd. Daar wil je niet op bezuinigen.

Trouwfotografie van Stef Boey is de beste investering in jezelf. Ik leg de mooiste dag van jullie leven nauwgezet vast. En selecteer en perfectioneer de beste beste beelden, zodat je er steeds opnieuw van geniet.

Kies voor Stef Boey als huwelijksfotograaf in Mechelen.

Trouwfoto’s zijn het enige tastbare dat je overhoudt aan een trouwdag. Als ervaren fotograaf laat ik je deze bijzondere dag herbeleven met foto’s die echt bij jullie passen.

Kleurrijk, creatief, dromerig of juist grappig? Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de wensen uitgebreid en leren we elkaar vast kennen. Ook verwerk ik de foto’s die jullie aanspreken in een moodboard. Deze visualisatie van jullie gewenste gevoel en uitstraling is mijn gids voor de perfecte foto’s.

Op de trouwdag zelf fotografeer ik jullie van je mooiste kant. En vang ik alle emoties in beeld. De juiste belichting, composities en camerastandpunten resulteren in de prachtigste plaatjes, die je steeds opnieuw wilt zien.

Huwelijksfotograaf Stef Boey maakt mooiste dag compleet

Op je trouwdag wil je ontspannen. Maak je daarom niet druk om de trouwfoto’s en laat ze nemen door een bevlogen professional. Dat levert deze voordelen op.

  • Beleef je trouwdag ontspannen en zorgeloos
  • Sta op je mooist op de foto
  • Laat je huwelijk tot in detail vastleggen
  • Ontvang uitsluitend prachtige foto’s, vakkundig bewerkt
  • Wees zeker van geslaagde trouwfotoreportage. Wat er ook gebeurt.

Als ervaren huwelijksfotograaf sta ik altijd op de juiste plaats. Ik leg jullie trouwdag in al zijn facetten vast en verras keer op keer met humor en details. Foto’s zijn een blijvende herinnering de mooiste dag van je leven. Kies daarom voor Stef Boey als huwelijksfotograaf in Mechelen. Daar heb je een leven lang plezier van.

Reken op trouwfotograaf Stef

×