Fotoshoot 1

Fotoshoot nr 1

Een fotoshoot op je eentje, met je partner, vrienden of familie. In de fotostudio of op locatie.

Plezante sfeer
Geen ongemakkelijke situaties maar een leuke en vlotte fotoshoot mét jouw favoriete muziek
Partners, vrienden en familie
Een fotoshoot van een uurtje met je beste foto's als resultaat, zowel in kleur als in zwart-wit
Onvergetelijke herinnering
Bij élke fotoshoot heb ik 2 doelen voor ogen; enerzijds wil ik dat de mensen zich amuseren, anderzijds wil ik de beste foto's.

275€ ( 332,75€ inclusief btw)

4 (8) afgewerkte digitale foto’s inbegrepen (in kleur en zwart-wit)

Behind the scenes

Neem een kijkje achter de schermen tijdens een fotoshoot. Zo kan je je meteen voorbereiden op jouw shoot.

Klik op het filmpje hiernaast en kijk behind the scenes.

Presenteer de beste versie van jezelf

Een geslaagde profielfoto is meer dan een mooi plaatje. Met profielfoto’s van Stef Boey vertel jij jouw verhaal en presenteer je de beste versie van jezelf.

Een professionele profielfoto voldoet aan je doelen en wensen, is haarscherp en laat je zien zoals je echt bent. Zorg dat je een eerste indruk op je beste manier maakt met een sprekende profielfoto want een eerste indruk kun je maar één keer maken.

Ik ben Stef Boey en ik maak profielfoto’s waarmee jij je doelen bereikt. Of je de portretfoto’s nu persoonlijk (dating, sociale media profiel) of zakelijk (Linkdln, portfolio,website,cv) gebruikt, ik laat je zien zoals je werkelijk bent. En vertel met inhoud jouw unieke verhaal.

Portretfotografie in Antwerpen en Mechelen met een klik

Bij geslaagde portretfotografie is niet enkel techniek van belang. Jouw klik met mij is veel belangrijker dan de klik van het fototoestel. Daarom neem ik uitgebreid de tijd voor je, maak ik je aan het lachen en creëer ik een ontspannen sfeer. Je voelt je zo op je gemak dat je het fototoestel helemaal vergeet en gewoon geniet van het moment.

Wist je trouwens dat onze hersenen voor 90% procent visueel werken? En we beelden 600.000 keer sneller opslaan dan tekst? Met krachtige headshots val je sneller op en onderscheid je jezelf. Dat maakt portretfotografie extra interessant voor elk gebruik. Presenteer jezelf krachtig via social media en dating apps. Laat je website extra opvallen. Of wek vertrouwen bij toekomstige en nieuwe klanten.

Laat je van je mooiste kant zien

Iedereen is mooi op zijn of haar unieke manier. Ik haal jouw schoonheid naar boven en leg het vast op de gevoelige plaat. Met de juiste camerastandpunten, belichtingen en composities toon jij je op je mooist. Maak nu een afspraak en beloon jezelf met herinneringen voor het leven.

275€  (332,75 incl btw)

4 (8) afgewerkte digitale foto’s inbegrepen (in kleur en zwart-wit)

Chat openen
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen? Heb je een vraag over mijn shoots of de tarieven?