Familiefotografie

Familiefotografie

Ongedwongen sfeer
Geen ongemakkelijke situaties maar een gezellige shoot
Jong en oud
Van 7 tot 77 jaar. Een knap resultaat, ongeacht de leeftijd.
Onvergetelijke herinnering
Een fotoshoot bij Stef Boey is een onvergetelijke ervaring met je mooiste foto's inbegrepen

Een leuke activiteit & onvergetelijk souvenir

Familiefotografie in Mechelen en Antwerpen

De tijd vliegt, maar herinneringen zijn voor eeuwig. Met familiefotografie van Stef Boey zet je de tijd stil en geniet je van het moment. Laat je geliefden nu vereeuwigen en reserveer een fotosessie.

Wanneer zette je voor het laatst je gezin en dierbaren op de foto? Misschien deed je het wel nooit. Dat is niet verwonderlijk, want we zijn allemaal druk bezig. Maar het is een gemiste kans, want verloren tijd vind je nooit meer terug.

Zet de tijd stil met familiefotografie van Stef Boey. En laat je dierbaren op hun mooist vereeuwigen. Daar heb je een leven lang plezier van.

Koester het moment met familiefoto’s van Stef Boey

“Zijn ze alweer zo groot?” Als ouder heb je vaak nauwelijks door hoe snel je kinderen groeien. Maar ook familieleden, vrienden en dierbaren veranderen ongemerkt. Koester deze momenten en laat ze vastleggen op foto’s. Dan kijk je er later met liefde op terug.

Mooie foto’s maken van opgroeiende kinderen valt niet mee. Ze willen niet poseren, het fototoestel is verdwenen of je bent gewoon te druk. Later krijg je spijt en je kunt de tijd niet terugdraaien.

Als ervaren familiefotograaf creëer ik de mooiste herinneringen. In mijn fotostudio of op locatie zet ik jullie perfect op de plaat. Of het nu om de kinderen of de complete familie met partners gaat: ik neem de tijd, laat jullie lachen en leg iedereen stralend vast.

Waarom familiefotografie van Stef Boey

  • Koester wat je hebt.
  • Kinderen groeien zo snel dat je veranderingen je ontgaan. Leg het vast voor later.
  • Een fotosessie is een uitje. In mijn studio wil iedereen voor de camera.
  • Familiefoto’s zijn een geweldig kado om te geven en te krijgen.
  • Verbind en bekrachtig jullie band met fraaie foto’s.

Iedereen kan foto’s maken. Maar slechts weinig mensen zijn fotograaf. Als ervaren vakman is mijn fototoestel slechts een hulpmiddel. Mijn talent om jullie te laten ontspannen is veel belangrijker. Met humor en interesse voel je je thuis en vergeet je de camera. Je presenteert de mooiste versie van jezelf.

Kennis van compositie, techniek en belichting zorgt voor een perfect eindresultaat. Want mijn portretfoto’s zijn meer dan mooie plaatjes. Het zijn dierbare herinneringen die je een leven lang koestert.

Met je partner of de hele familie!

×